Over ons

Welkom op de website van Dromenland Textiel, de specialist voor unieke baby-en kinderkamertextiel!

Dromenland Textiel is een klein bedrijf dat een nieuw concept heeft in de babykamer-inrichting. Wij bieden iets aan wat grote winkelketens niet kunnen: wij kunnen alle producten naar wensen maken: in elke kleur, met elke mogelijke stoffen, helemaal naar jouw voorstellingen! Naast de producten naar onze ontwerpen gemaakt kunnen wij dus ook naar jouw wensen een unieke kamerinrichting ontwerpen en maken! En dan werkelijk alles voor de babykamer: bedtextiel, bedhemel, klamboe, quilts, wandkleed, sierkussen, kruikenzak, voedingskussenhoes, aankleedkussenhoes, lampenkap, laken, badlaken, en nog veel meer...

Toen ik het kamertje voor mijn zoontje (inmiddels 5 jaar oud) wilde inrichten viel mij op dat in de grote babywinkels kan ik - behalve paar basisproducten - niets leuks in de gewenste kleuren kopen, of vond ik de producten te duur. Daarom ging ik even op de internet rondkijken, vooral op pagina's van Hongarije, mijn herkomstland. Daar heb ik 3 bedrijven gevonden, die gespecialiseerd zijn in baby bedtextiel, en beter nog: zij maken alles ook naar wensen! Zo kwam het idee om een webwinkel op te richten voor leuke en betaalbaare baby-en kinderkamertextiel met oog voor details en kwaliteit.

Szeko Studio heeft jarenlange ervaring in het produceren van baby bedtextiel. In het assortiment vind je dekentjes, dekbedovertrek, hoofdbeschermer, bedhemel, opbergzak, sierkussen, slaapzak, lampenkap, kruikenzak, voedingskussenhoes, aankleedkussenhoes, fleece dekentjes, badlaken, met prachtige broderie kant, ruitjes of stippen katoen, met satijnlint en lieve motieven versierd.

Chinook Design is gespecialiseerd in quilt producten. Je kan geen kleur of motief bedenken  wat zij niet in prachtige quilt producten kunnen verwerkelijken! Nadat wij jouw wensen doornemen krijg je een ontwerp, zo kan je een heel goed beeld vormen hoe het kamertje straks gaat uitzien. Alles wordt met grote zorg afgewerkt en alleen van hoogwaardige stoffen en 100% katoen gemaakt.

Patchwork-angel maakt ook prachtige quilt producten met eigen stijl. Vooral haar boxkleden en dekentjes zijn gezocht. Met lieve applicaties, romantische kleuren en veel details is zij de expert voor schitterende textielen.

Inmiddels heb ik ook een eigen merk: Dromenland Design, deze producten worden in mijn eigen klein atelier gemaakt. Darnaast ben ik bezig om nieuwe collecties te ontwerpen, zo ontstond onze bestseller Zilveren Ster collectie en Oudhollandse collectie, die steeds uitgebreider is.

Bij Dromenland Textiel kan je dus prachtige producten bestellen, die alleen bij ons te kopen zijn, dus je komt die gegarandeerd niet overal tegen, of je kan ook je wensen doorgeven en dan maken wij iets speciaal voor jou. In de loop van de tijd is onze diensverlening steeds uitgebreider geworden en wij zijn continu bezig om onze diensten te verbeteren.
Neem een kijkje in ons uitgebreid assortiment en laat je inspireren!
Terug
Copyright © 2018 Dromenland Textiel. Powered by Zen Cart