Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. DEFINITIE
Dromenland textiel is een online winkel in baby-en kindertextiel, welke is te bezoeken via www.dromenlandtextiel.nl.

2. TOEPASSELIJKHEID
2.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Dromenland textiel zijn deze algemene voorwaarden (hierna: Voorwaarden) van toepassing. Deze voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten, welke door U (klant) en Dromenland textiel (leverancier) worden gesloten.
2.2 Dromenland textiel behoud zich het recht de voorwaarden ten alle tijden zonder berichtgeving aan te passen.
2.3 Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is Nederlands recht van toepassing.

3. OVEREENKOMSTEN
Een overeenkomst komt tot stand na aanvaarding door de klant van het aanbod op onze website. Op al onze producten zijn de volgende leveringscondities en betalingscondities van toepassing.

4. PRIJZEN EN BETALINGEN
4.1 Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van type fouten.
4.2 Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De totaalprijs, inclusief verzendkosten wordt aan u getoond voordat u de bestelling definitief plaatst.
4.3 Nadat U akkoord gaat met de voorwaarden en een bestelling geplaatst heeft, ontvangt u een opdrachtbevestiging per e-mail. Deze opdrachtbevestiging fungeert als factuur.
4.4 Betaling van het aankoopbedrag dient binnen 7 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. Heeft er binnen deze periode geen betaling plaatsgevonden, dan neemt Dromenland textiel aan dat U van de koop afziet.
4.5 Ophalen van de artikelen is ook mogelijk, dit kan dan contant worden afgerekend. U krijgt dan alsnog na de bestelling via e-mail een factuur. Ophalen is alleen mogelijk ná telefonisch of per e-mail een afspraak gemaakt te hebben.
4.6 Betalingsgegevens en/of ophaaladres worden per e-mail toegezonden.

5. VERZENDING
5.1 Verzendkosten zijn voor rekening van de klant.
5.2 Voor verzending wordt gebruik gemaakt van TNT post.
5.3 Voor de verzendkosten in Nederland hanteer Dromenland textiel de tarieven van TNT post. Voor verzendingen naar andere landen dan Nederland is de bijdrage van de verzendkosten afhankeijk van het betreffende land.
5.4 Voor verzending boven de 10 kilo of grote volumes neemt Dromenland textiel contact met U op.
5.5 Voor verzending naar Belgie neemt Dromenland textiel contact met U op.

6. LEVERING
6.1 Dromenland textiel houdt bestelde artikelen 7 dagen gereserveerd. Na 5 dagen zal er door middel van een e-mail een betalingsherinnering worden verstuurd. Mocht er geen reactie komen op deze e-mail dan gaan de artikelen terug in de verkoop.
6.2 Dromenland textiel streeft ernaar uw bestelling binnen twee werkdagen na ontvangst van uw betaling te leveren. Uiterlijk zal het product binnen 30 dagen na bestelling worden geleverd. Is dit niet mogelijk (bestelling tijdelijk niet op voorraad) of is er om een andere reden vertraging, of en bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u binnen 1 maand na plaatsing van uw bestelling bericht en heeft u in dat geval het recht de bestelling zonder kosten te annuleren.
6.3 Dromenland textiel besteedt de grootst mogelijke zorg aan de verzending van uw artikelen. Dromenland textiel raadt u aan de geleverde goederen onmiddelijk na ontvangst te inspecteren en de erbij geblekene gebreken binnen bekwame tijd schriftelijk te melden.
6.4 Dromenland textiel accepteert geen aansprakelijkheid voor verlies of beschadiging tijdens bezorging door TNT post.

7. RETOUR
7.1 U dient, na ontvangst van de bestelling, Dromenland textiel binnen 3 dagen op de hoogte te stellen van een retourzending. Dit kan telefonisch of via e-mail.
7.2 Het retour gezonden artikel moet in dezelfde conditie verkeren als waarin Dromenland textiel het heeft verzonden, of anders gezegd in originele staat.
7.3 Verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant.
7.4 Artikelen die in de aanbieding gekocht zijn, kunnen niet retour genomen worden.
7.5 Wanneer het retour gezonden artikel door Dromenland textiel is ontvangen en U aan bovenstaande voorwaarden voldoet, zal het aankoopbedrag exclusief verzendkosten op uw rekening worden teruggestort.

8. PRIVACY EN VEILIGHEID
8.1 De persoonsgegevens, die door U zijn ingevoerd, zijn opgeslagen en worden alleen gebruikt voor het verspreiden van reclamedoeleinden van Dromenland textiel. Indien U geen gebruik wenst te maken van deze mailinglist, kan U zich ten alle tijden afmelden.
8.2 Alle persoonsgegevens worden bij Dromenland textiel opgeslagen en uitsluitend gebruikt voor afhandeling van de bestelling. De persoonsgegevens zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

9. KLACHTEN
Indien er, ondanks zorgvuldig handelen, klachten en/of onduidelijkheden zijn, dient U contact op te nemen met Dromenland textiel. Samen wordt er naar een geschikte oplossing van het probleem gezocht.

Terug
Copyright © 2018 Dromenland Textiel. Powered by Zen Cart