WASVOORSCHRIFT

LET OP! Artikelen die gewassen zijn kunnen niet worden geretourneerd. Alle stoffen artikelen kunnen gewassen worden op 30 graden met een fijn wasmiddel. (met uitzondering van de muziekdoosjes) Het advies is om producten de eerste keer te wassen op maximaal 30 graden zover als dat kan binnenstebuiten en NIET in de droger te doen. Boxkleden ook bij latere wasbeurten NIET in de droger. De stoffen zijn van katoen en een lichte krimp is niet uit te sluiten. 
Voor donkere kleuren (o.a. rood en donker blauw) is het raadzaam de artikelen bij een eerste wasbeurt een nacht in koud water met azijn te zetten of een flinke scheut azijn in het water te doen. Het gebruik van een colourcatcher-doekje van bv Citin kan voorkomen dat kleuren doorlopen. Dromenland Textiel is daarvoor niet aansprakelijk.

Producten met zilveren ster motief op kunnen het beste met handwas (maximaal op 30 graden) gewassen worden zodat de glimmende kleur mooi blijft. 

Uitzondering is ook  de verduisteringsstof van de gordijnen, deze kan niet gewassen en/of gestreken worden. Wij raden u aan om gordijnen zelf ook niet te wassen, maar eventueel buiten te hangen om te luchten. Mochten de gordijnen vervuilt zijn kunt u ze het beste door een professional laten reinigen. 

Boxkleden kunt u niet strijken want dan krimpt de vulling, deze kunt u het beste plat laten drogen. LET OP! Als u het boxkleed heeft gewassen en het is nog nat, trek het dan goed uit elkaar.

In deze categorie zijn op dit moment geen artikelen aanwezig.
Copyright © 2018 Dromenland Textiel. Powered by Zen Cart